Velferdsordninger

Velforeningen
Velforeningen ble stiftet i 1986, og drives av de ansatte. Formålet med Velforeningen er å drive aktiviteter for ansatte for å fremme fysisk og sosial helse. Det er grupper innenfor fisking, fotball, golf, håndball, innebandy, orientering, ski og sykling.
I kontorbygget har vi treningsrom med sykler og treningsapparater, squashhall med to baner, bordtennis, biljard, garderobeanlegg og badstu.
I tillegg har vi kunstforening med over 100 medlemmer i bedriften.
Velforeningen er også ansvarlig for den årlige grillfesten for ansatte m/familie og julebordet/sommerfesten som arrangeres for de ansatte m/følge.


Idrettsdag
I januar arrangeres det idrettsdag i Frøyhallen for de ansatte hvor det konkurreres i grenene fotball, basketball og kanonball. 


Hytter i Veidekke
Ansatte kan leie firmahytte en uke eller to helger i året i hytter på Furuholmen, Hitra, Hjartdal i Telemark, Hvaler, Beitostølen, Hafjell og Stavern.

Aksjekjøp i Veidekke
Ansatte får hvert år tilbud om å kjøpe
aksjer i Veidekke til rabattert pris mot aksjekurs, og tilbud om trekk på lønn av hele eller deler av kjøpesummen. Tilbudet forutsetter bindingstid før salg.


Forsikringer
BBB har en ytelsesbasert kollektiv pensjonsforsikring.

Personforsikringene omfatter fritidsulykke, annen sykdom enn yrkessykdom, gruppeliv (utbetaling ved død, uansett årsak) og yrkesskade utvidet til å gjelde reise hjem-arbeid.


Vi har også...
  • kantineordning
  • mulighet for å leie kantine med komplett kjøkken og servise til ca 70 personer, terrasse og griller.
  • informasjon til ansatte via infoskjermer, intranett, Facebook og internavisen HMS-Nytt.
Et selskap i Veidekke-konsernet - den skandinaviske entreprenør og eiendomsutvikler Block Berge Bygg AS Bedriftsveien 6, 4353 Klepp Stasjon | T: 51 78 99 00 | F: 51 78 99 01 | post@blockberge.no