Bolig

Bolig

Block Berge Bygg AS har spesialisert seg på utvikling av boligprosjekt i samarbeid med profesjonelle flergangskunder. Boligene bygges etter et egenutviklet konsept der all vår kunnskap om industrialisert byggeprosess utnyttes.

Vårt hovedfokus er boligblokker bestående av 10-50 leiligheter.

Viktige faktorer er nøye planlegging, stor grad av prefabrikasjon samt fokus på effektivitet. Resultatet er at vi kan levere boliger av høy kvalitet til gunstig pris. Da boligene i stor grad utføres av betongelementer følger det alltid med kvaliteter som lang levetid, lite vedlikehold, høy grad av brannsikkerhet og god varmekomfort.

Boligene er svært miljøvennlige. Prefabrikasjon fører til lite avfall på byggeplass. Byggene er svært tette og har god isolasjon, i tillegg til betongens varmelagrende effekt resulterer dette i lavt strømforbruk. Betong kan som kjent ikke råtne, og avgir ikke CO2.

Boligprosjekt levert nøkkelferdige som totalentreprise er vår spesialitet. Block Berge Bygg AS leverer 50-100 boliger årlig.
Et selskap i Veidekke-konsernet - den skandinaviske entreprenør og eiendomsutvikler Block Berge Bygg AS Bedriftsveien 6, 4353 Klepp Stasjon | T: 51 78 99 00 | F: 51 78 99 01 | post@blockberge.no