Byggfornyelse

Byggfornyelse

Block Berge Bygg AS har som totalentreprenør lang erfaring med tilbygg, påbygg og ombygging av prosjekt utviklet i samarbeid med kunden. Vår lange erfaring gjør at vi kan bistå med de utfordringer slike prosjekt kan inneha samt at byggeprosessen blir rask og effektiv.

Vi har bred erfaring i ombygging og nybygg av butikker og kjøpesenter som totalentreprenør. Våre motiverte medarbeidere utfører dette raskt og effektivt i nært samarbeid med leietaker og kunder.
Sammen med våre underentreprenører kan vi tilby kostnadseffektive løsninger.

PÅBYGG: Vingveien på Sola og Anzett på Forus.

TILBYGG: Goman-Bakeriet på Figgjo, Bruelandssenteret på Sandnes, Kilden Kjøpesenter i Stavanger og Tvedt Senteret på Forus.

OMBYGGING: Hafrsfjord Industri i Hafrsfjord, Brynesenteret på Bryne, Rutebilstasjonen på Sandnes, Primaflor på Forus og 15 Rimi-butikker i Rogaland.

Energieffektive løsninger:
Vi kan bidra til energieffektive løsninger i nært samarbeid med kunde og samarbeidspartnere. Eksempel her er Kvitsøygata i Stavanger.
Et selskap i Veidekke-konsernet - den skandinaviske entreprenør og eiendomsutvikler Block Berge Bygg AS Bedriftsveien 6, 4353 Klepp Stasjon | T: 51 78 99 00 | F: 51 78 99 01 | post@blockberge.no